Zdravý recept

Polévka z pšeničné špaldy

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28476

Ingredience

80 g Celer - nať
60 g Cibule
2 ks Hřebíček
120 g Mrkev kořen
200 g Pórek
200 g Pšenice Špalda
1000 g Skopová kýta
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 731kJ
13% Sacharidy 47 g
134% Tuky 101 g
1% Sodík 11 mg
77% Bílkoviny 43 g

Polévka z pšeničné špaldy postup přípravy receptu:

1

Kýtu vložíme do hrnce, zalijeme 3 l vody a dáme vařit. Během varu odebíráme vzniklou pěnu.

2

Cibuli oloupeme a propícháme hřebíčkem.

3

Celerovou nať omyjeme společně s pórkem a svážeme nití k sobě.

4

Mrkev oloupeme a omyjeme.

5

Zeleninu, cibuli, neloupaný česnek a špaldu přisypeme k masu a necháme vařit.

6

Přiklopené vaříme 50 minut.

7

Před servírováním odstraníme nit z pórků a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept