Recept

Eintopf s rýží a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 28493
Kategorie: Polévky

Ingredience

250 g Brokolice
1 ks Cibule
250 g Fazole
250 g Květák
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
6 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
150 g Rýže dlouhozrnná
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 691 kcal
Kilojoule 2 890kJ
34% Sacharidy 123 g
243% Tuky 182 g
64% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Eintopf s rýží a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibuli a jemně nakrájíme a opečeme v hrnci bez tuku. Mrkev, brokolici a květák očistíme, nakrájíme na kousky, přidáme k cibuli a společně opečeme. Propláchneme rýži, necháme okapat, přidáme k zelenině a zalijeme vývarem. Polévku vaříme 15-20 min na mírném plameni. Fazole a pórek očistíme. Pórek nakrájíme na kroužky a obojí přidáme do polévky 8-10 minut před koncem vaření. Eintopf s rýží a zeleninou výrazně ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Omyjeme pažitku, jemně nakrájíme a vmícháme do eintopfu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept