Recept

Ryba se zeleninou a výhonky na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 28494

Ingredience

60 g Bambusové výhonky
2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Ocet rýžový
1 kg Okoun říční
120 ml Olej rostlinný
20 ml Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
2 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
2 plátek Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 849kJ
3% Sacharidy 11 g
34% Tuky 26 g
17% Sodík 344 mg
71% Bílkoviny 40 g

Ryba se zeleninou a výhonky na víně postup přípravy receptu:

1

Okouna vykucháme, očistíme a osušíme. Česnek nakrájíme na plátky, cibulky na hrubo, papriky a mrkve na nudličky, výhonky a rajčata na plátky. Do ryby na bocích uděláme několik zářezů, vetřeme do nich sůl.

2

Na wok pánvi na 80 ml oleje opékáme rybu asi čtyři minuty z každé strany doměkka. Poté je přendáme a pánev vytřeme. Nalijeme do ní zbytek oleje, přidáme zázvor, česnek, cibulky a až se rozvoní, vložíme zbytek zeleniny, trochu soli a mícháme směs tři minuty. Nakonec přidáme i zbytek přísad a po třech minutách podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept