Recept

Gaspacho s bílým chlebem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 28497
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
200 g Chléb pšeničný (bílý)
2 ks Cibule
4 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 ks Okurka salátová
4 polévková lžíce Olej olivový
3 ks Paprika červená
1 špetka Paprika mletá sladká
3 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
7 ks Rajčata
1 l Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 689kJ
19% Sacharidy 67 g
16% Tuky 12 g
51% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Gaspacho s bílým chlebem postup přípravy receptu:

1

Rajčata křížem nakrojíme a přelijeme horkou vodou, oloupeme a odstraníme zbytky po stopkách. Oloupeme cibuli. Salátovou okurku a papriky rozpůlíme, očistíme a omyjeme. Zeleninu a bílý chléb nakrájíme na kostky. Oloupeme stroužky česneku a rozmačkáme. Polovinu kostek zeleniny a bílého chleba, česnek, olej, ocet, vývar a rajskou šťávu umixujeme a ochutíme solí, pepřem a paprikou. Zbývající chléb opečeme a se zbývající zeleninou podáváme k polévce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept