Jednoduchý recept

Roštěná po milánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 285
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
500 ml Hovězí vývar základní
100 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
200 g Protlak rajčatový
30 g Sůl
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 414kJ
1% Sacharidy 5 g
62% Tuky 46 g
70% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Roštěná po milánsku postup přípravy receptu:

1

Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.

2

Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem a rozmícháme. Velmi krátce povaříme, přisolíme a zjemníme máslem.

3

Nakonec na roštěnku přecedíme rajčatovou šťávu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept