Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 28500

Ingredience

60 g Bambusové výhonky konzervované
230 g Chřest zelený
230 g Hřebenatka
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Olej sezamový
0,5 kávová lžička Pepř bílý
2 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
2 polévková lžíce Vývar slepičí
4 plátek Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 577kJ
2% Sacharidy 8 g
123% Tuky 93 g
25% Sodík 492 mg
21% Bílkoviny 12 g

Zeleninové hřebenatky postup přípravy receptu:

1

Prosolené hřebenatky necháme odstát po 20 minut.

2

Chřest bez tuhých konců povaříme ve vroucí vodě 1 minutu.

3

Ve woku na lžíci oleje opečeme připravené hřebenatky a odložíme.

4

Na další lžíci oleje opečeme chřest, plátky výhonků a mrkve a restujeme 2 minuty. Směs přendáme do mísy.

5

Na zbytku oleje orestujeme plátky zázvoru, přihodíme hřebenatky, zeleninovou směs, opepříme, přilijeme víno a vývar. Přiklopíme pokličkou a dusíme a na závěr pokapeme sezamovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept