Recept

Kuřecí maso se smaženým pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28542

Ingredience

50 g Cibule
160 g Kuřecí stehna
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej rostlinný
200 g Pórek
15 g Solamyl - bramborový škrob
2 špetka Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 470kJ
7% Sacharidy 26 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 318 mg
30% Bílkoviny 17 g

Kuřecí maso se smaženým pórkem postup přípravy receptu:

1

Z kuřecích stehen stáhneme kůži, vykostíme a maso nakrájíme na tenčí nudličky a osolíme, pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nasekáme na drobné kostičky.

2

V misce smícháme Solamyl s 50 ml vody a s cibulí, promícháme a ve směsi obalíme nudličky z kuřete.

3

V rendlíku na oleji orestujeme pórek, vyjmeme ho a na tuku osmažíme obalené kuřecí nudličky. Když je maso hotové, přimícháme orestovaný pórek.

4

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Poznámka

Místo pórku můžeme použít plátky žampiónů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept