Recept

Guláš z králičí plece

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 28547

Ingredience

30 g Cibule
1 špetka Kmín mletý
180 g Králičí maso
1 špetka Majoránka
20 g Mouka pšeničná hladká
30 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 331kJ
4% Sacharidy 13 g
27% Tuky 20 g
12% Sodík 238 mg
36% Bílkoviny 20 g

Guláš z králičí plece postup přípravy receptu:

1

Maso z králičí plece nasekáme na kousky, cibuli pokrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli.

2

V rendlíku na oleji 5 minut restujeme králičí maso, přidáme cibuli, rajčatový protlak a papriku. Promícháme a ihned zalijeme 200 ml vody. Přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a utřený česnek. Pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.

3

Guláš zahustíme moukou rozmíchanou s 80 ml vody a dobře provaříme.

4

Jako přílohu volíme knedlíky nebo dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept