Recept

Králičí maso zapečené s kapustou a šunkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28552

Ingredience

1 kostka Hovězí bujón
250 g Kapusta hlávková
200 g Králičí maso
20 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
750 ml Voda pitná
70 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 430kJ
4% Sacharidy 13 g
26% Tuky 20 g
17% Sodík 342 mg
54% Bílkoviny 30 g

Králičí maso zapečené s kapustou a šunkou postup přípravy receptu:

1

Králičí maso osolíme a ze všech stran opečeme na oleji. Hlávkovou kapustu rozebereme na listy, skrojíme silná žebra, uvaříme v 500 ml vody a necháme okapat. V 250 ml vody uvaříme kostku hovězího vývaru.

2

Dno ohnivzdorné mísy vyložíme uvařenými kapustovými listy, na ně položíme jednu porci králičího masa, tu překryjeme plátkem šunky a opakujeme. Nakonec položíme kapustové listy, vše zalijeme vývarem z kostí a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme, dokud není maso měkké.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept