Recept

Králičí maso dušené s kořenovou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28553

Ingredience

5 g Celer bulvový
10 g Hrášek v mírně slaném nálevu
140 g Králičí maso
20 g Mrkev kořen
20 g Olej rostlinný
30 g Petržel kořen
2 špetka Sůl
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 824kJ
1% Sacharidy 2 g
49% Tuky 37 g
14% Sodík 274 mg
26% Bílkoviny 15 g

Králičí maso dušené s kořenovou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Maso z králíka vykostíme a pokrájíme na větší kostky.

2

Maso ze všech stran orestujeme v hlubším rendlíku na oleji. Poté osolíme, podlijeme 100 ml vody a pod poklicí dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme připravenou zeleninu, případně přilijeme vodu a dusíme do měkka. Když je maso měkké, přisypeme propláchnutý a okapaný hrášek a prohřejeme.

3

Jako přílohu volíme vařené brambory nebo dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept