Recept

Bramborové karbanátky s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Bramborové karbanátky s uzeným masem 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 28555

Ingredience

1000 g Brambory
1 ks Cibule
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
2 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
200 g Strouhanka
10 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 487kJ
13% Sacharidy 48 g
16% Tuky 12 g
45% Sodík 908 mg
25% Bílkoviny 14 g

Bramborové karbanátky s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě. Ještě teplé rozmačkáme najemno. Lehce osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme kostičky uzeného masa a vychladlé zapracujeme do rozmačkaných brambor. Přidáme vejce, sůl, pepř, důkladně propracujeme a z vzniklé hmoty vytvoříme menší placky. Ty obalíme klasicky v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept