Recept

Králičí hřbet pečený s česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28557
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
40 g Cibule
200 g Králičí maso
10 g Mouka pšeničná hladká
15 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 985kJ
2% Sacharidy 7 g
18% Tuky 13 g
14% Sodík 281 mg
38% Bílkoviny 21 g

Králičí hřbet pečený s česnekem postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nahrubo nasekáme. Králičí hřbet osolíme a opepříme.

2

V hlubším rendlíku orestujeme cibuli s česnekem, poté přidáme hřbet, který opečeme ze všech stran. Maso zalijeme 200 ml vody a vložíme do předehřáté trouby. Během pečení maso v pekáči obracíme a podle potřeby ještě podlijeme vodou. Když je maso měkké, vyjmeme ho na talíř, šťávu zredukujeme na tuk, ten zaprášíme moukou a chvíli smažíme. Poté zašleháme 100 ml vody a provaříme.

3

Králičí hřbet naporcujeme, vložíme do omáčky a necháme řádně prohřát.

4

Jako přílohu volíme knedlíky a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept