Recept

Maso z králičího předku s kari, jablkem a jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28560

Ingredience

60 g Cibule
1 ks Citrony
80 g Jablka
125 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kari koření
200 g Králičí maso
5 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 320kJ
5% Sacharidy 19 g
24% Tuky 18 g
16% Sodík 311 mg
42% Bílkoviny 24 g

Maso z králičího předku s kari, jablkem a jogurtem postup přípravy receptu:

1

Cibuli drobně pokrájíme. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kostky a vložíme do misky se 100 ml vody se šťávou z 1/2 citronu, aby nezhnědlo.

2

Králičí maso naporcujeme, posolíme, zasypeme kari kořením a orestujeme na oleji v pekáči. Poté přidáme cibuli, necháme ji zesklovatět, podlijeme 150 ml vody a pod pokličkou dusíme.

3

Když je maso poloměkké, přidáme k němu okapané pokrájené jablko, vložíme do trouby a zapečeme. Na závěr vmícháme jogurt, v němž jsme rozšlehali mouku. Pekáč dáme na sporák a chvíli provaříme.

4

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept