Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28602
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
40 g Cibule
3 g Kmín drcený
50 ml Koňak Armaňak
600 g Křepelka
40 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
200 ml Víno bílé
200 ml Vývar drůbeží
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
7% Sacharidy 26 g
22% Tuky 17 g
97% Sodík 2 g
66% Bílkoviny 37 g

Křepelky na žampionech postup přípravy receptu:

1

Křepelky omyjeme, ochutíme solí, pepřem a kmínem. Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.

2

Pekáček vymažeme máslem, přisypeme cibuli, plátky žampionů, česnek, přiložíme křepelky a dáme péct. Po 10 minutách, kdy se cibule a žampiony orestují, podlijeme vínem, přilijeme armaňak, vrátíme do trouby a pečeme dalších 10 minut, kdy se víno s koňakem téměř odpaří. Podlijeme vývarem a dopečeme. Maso potíráme vypečeným tukem.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept