Jednoduchý recept

Kvíčaly nadívané

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28606
Kategorie: Maso

Ingredience

70 g Anglická slanina
400 g Bramborová kaše
1 špetka Jalovec
50 g Játra husí
600 g Kvíčala
25 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
20 g Slanina vepřová
30 g Strouhanka
15 g Sůl
1 špetka Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 797kJ
7% Sacharidy 25 g
29% Tuky 22 g
111% Sodík 2 g
14% Bílkoviny 8 g

Kvíčaly nadívané postup přípravy receptu:

1

Husí játra nakrájíme nadrobno, přimícháme strouhanku a najemno pokrájenou slaninu. Kvíčaly omyjeme a do každé vložíme lžíci této nádivky, ptáky osolíme, opepříme a zabalíme do tenkých plátků slaniny.

2

Ptáky vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla, špetku tymiánu a mletého jalovce, podlijeme vínem a dáme péct. Jakmile se víno téměř odpaří, podlijeme vývarem a dopečeme.

3

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept