Jednoduchý recept

Kvíčaly nadivoko

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28608
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
200 g Chléb toastový
3 g Jalovec
600 g Kvíčala
25 g Máslo čerstvé
3 g Nové koření mleté
30 ml Olej olivový
120 ml Omáčka švestková
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
60 g Šalotka
60 g Slanina vepřová
15 g Sůl
3 g Tymián čerstvý
200 ml Víno červené
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 239kJ
13% Sacharidy 48 g
31% Tuky 23 g
112% Sodík 2 g
18% Bílkoviny 10 g

Kvíčaly nadivoko postup přípravy receptu:

1

Šalotky nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky, česnek prolisujeme.

2

V pekáčku rozpálíme olej, přidáme lžíci másla, přisypeme šalotky, slaninu a orestujeme. Přiložíme kvíčaly, osmahneme ze všech stran, ochutíme posekanou petrželkou, tymiánem, mletým jalovcem, mletým novým kořením, bobkovým listem, česnekem, solí, pepřem, podlijeme sklenkou vína a jakmile se víno částečně odpaří, přilijeme vývar a dopečeme v troubě.

3

Podáváme s topinkami a švestkovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept