Jednoduchý recept

Kvíčaly s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28610

Ingredience

60 g Cibule
600 g Kvíčala
25 g Máslo čerstvé
100 g Okurky nakládané
50 ml Olej olivový
120 ml Omáčka rajčatová
3 g Pepř černý mletý
400 g Rýže dušená
80 g Sýr Parmezán
15 g Sůl
150 ml Vývar drůbeží
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 677kJ
7% Sacharidy 27 g
32% Tuky 24 g
118% Sodík 2 g
20% Bílkoviny 11 g

Kvíčaly s rýží postup přípravy receptu:

1

Žampiony nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme nadrobno, dušenou rýži promícháme se lžící másla.

2

Kvíčaly omyjeme, osolíme a opepříme.

3

V pánvi rozpálíme olej a kvíčaly v něm částečně osmažíme. Přendáme do pekáčku, v pánvi na oleji orestujeme cibuli s plátky žampionů a přidáme do pekáčku k ptákům. Obložíme rýží s máslem, podlijeme troškou vývaru, zasypeme sýrem a dáme do trouby zapéct. Zapékáme asi 15 až 20 minut, dokud sýr nezezlátne.

4

Podáváme s kyselými okurkami a rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept