Jednoduchý recept

Rybí závin z úhoře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28621

Ingredience

80 g Cibule
250 g Listové těsto
25 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
200 g Salát okurkový
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Úhoř říční
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
8% Sacharidy 29 g
59% Tuky 44 g
50% Sodík 992 mg
35% Bílkoviny 19 g

Rybí závin z úhoře postup přípravy receptu:

1

Úhoře vykucháme a maso nakrájíme na nudličky. Šalotku pokrájíme nadrobno, žampiony na plátky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nudličky úhoře, plátky žampionů a cibuli, pozvolna smažíme, osolíme, opepříme a stáhneme z ohně.

3

Na vále vyválíme plát listového těsta, ořízneme ho na obdélník, na těsto po celé ploše rozprostřeme směs z pánve, zavineme, konce těsta spojíme, závin pomažeme rozkvedlaným vejcem a dáme na vymazaný plech. Vložíme do trouby a pečeme při střední teplotě 20-25 minut.

4

Hotový závin naporcujeme a podáváme s okurkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept