Recept

Hruškový dezert s pudinkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28637

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Hrušky
4 kávová lžička Marmeláda jahodová
500 ml Mléko polotučné
100 g Piškoty dětské
1 ks Pudinkový prášek - čokoládový
2 polévková lžíce Sirup Monin - jahodový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 103kJ
17% Sacharidy 62 g
33% Tuky 25 g
2% Sodík 44 mg
16% Bílkoviny 9 g

Hruškový dezert s pudinkem postup přípravy receptu:

1

4 mističky vyložíme piškoty a zakapeme sirupem. Doprostřed položíme oloupané, rozpůlené hrušky zbavené jádřinců. Důlky po jádřincích vyplníme jahodovou marmeládou.

2

Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink a nalijeme do misek na hrušky.

3

Dezert necháme vychladnout a před podáváním ozdobíme ušlehanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept