Recept

Kremrole ze zakysané smetany

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Kremrole ze zakysané smetany 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28639

Ingredience

500 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 g Máslo čerstvé
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 834 kcal
Kilojoule 3 488kJ
18% Sacharidy 64 g
78% Tuky 59 g
4% Sodík 85 mg
23% Bílkoviny 13 g

Kremrole ze zakysané smetany postup přípravy receptu:

1

Z hladké mouky, zakysané smetany, vejce, nakrájeného másla a špetky soli vypracujeme těsto. Necháme je chvíli v chladničce odpočinout.

2

Z těsta tvoříme obvyklým způsobem kremrole a pečeme je ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

3

Upečené kremrole po vychladnutí naplníme ušlehanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept