Recept

Fettucine se smetanovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28643
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

115 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Parmezán
450 g Těstoviny Fettuccine
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 913 kcal
Kilojoule 3 822kJ
22% Sacharidy 78 g
74% Tuky 55 g
37% Sodík 748 mg
48% Bílkoviny 27 g

Fettucine se smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a pod pokličkou uchováme teplé.

2

V kastrolu rozehřejeme máslo, vmícháme smetanu, zahřejeme pod bod varu. Do omáčky přidáme uvařené nudle, nastrouhaný sýr a podle chuti pepř.

3

Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme. Můžeme ozdobit hoblinkami parmezánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept