Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28645
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Šalvěj čerstvá
2 kávová lžička Sůl
140 g Sýr Gruyére
40 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Penne
1000 g Tykev
4 l Voda pitná
6 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
20% Sacharidy 72 g
19% Tuky 15 g
24% Sodík 480 mg
41% Bílkoviny 23 g

Penne s tykví postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na kostky nakrájenou tykev spolu s oloupanou, nasekanou cibulí a česnekem vložíme do pekáče. Pokapeme olejem a octem, osolíme, opepříme a ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 40 minut doměkka. Zeleninu občas promícháme.

2

V dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny, scedíme je.

3

Do pečené zeleniny vmícháme nastrouhaný gruyér, zakysanou smetanu a nasekanou šalvěj.

4

Do nahřáté servírovací mísy vložíme uvařené penne a zalijeme zeleninovou omáčkou. Dobře promícháme, pokapeme olejem, posypeme nastrouhaným parmazánem.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept