Jednoduchý recept

Koláč s kachním masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28652

Ingredience

80 g Anglická slanina
100 g Játra kachní
500 g Kachní maso pečené
250 g Listové těsto
50 ml Martell cognac
20 g Máslo čerstvé
180 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
250 g Slanina vepřová
15 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
70 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 875 kcal
Kilojoule 3 660kJ
5% Sacharidy 18 g
100% Tuky 75 g
92% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 28 g

Koláč s kachním masem postup přípravy receptu:

1

Kachní maso, játra a 200 gramů slaniny spolu umeleme ve strojku, přidáme vejce, nadrobno nakrájené žampiony, sůl, pepř, přilijeme koňak a vypracujeme nádivku.

2

Listové těsto vyválíme na silnější plát, ořízneme na velikost formy, formu vysteleme plátky slaniny, vložíme na ně listové těsto, rozetřeme nádivku, na povrch položíme několik slabých plátků anglické slaniny, koláč pokapeme máslem a dáme péct.

3

Pečeme ve vyhřáté troubě asi 35 minut, dokud slanina na povrchu nezezlátne.

4

Upečený koláč naporcujeme a ozdobíme plátky kyselé okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept