Jednoduchý recept

Strnadi na víně

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28658
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory pečené
60 g Máslo čerstvé
900 g Strnad
10 g Sůl
150 ml Víno madeira
100 ml Vývar drůbeží
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
14% Sacharidy 50 g
12% Tuky 9 g
36% Sodík 722 mg
9% Bílkoviny 5 g

Strnadi na víně postup přípravy receptu:

1

Strnady pečlivě vykucháme, omyjeme a potřeme částí másla.

2

V pekáčku rozehřejeme zbylé máslo, přisypeme na plátky pokrájené žampiony, vyskládáme do pekáčku ptáky, osolíme a vložíme na dvě minuty do trouby. Maso potřeme máslem z pekáčku, podlijeme vínem Madeira, troškou vývaru a dopečeme.

3

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept