Recept

Lišky na smetaně po vídeňsku

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2866
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
500 g Lišky čerstvé
1 špetka Majoránka
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 829kJ
2% Sacharidy 9 g
23% Tuky 17 g
4% Sodík 85 mg
8% Bílkoviny 4 g

Lišky na smetaně po vídeňsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme ji na másle dorůžova.

2

Přidáme očištěné a nakrájené houby. Dusíme je, dokud se všechna tekutina nevydusí. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, majoránku a jemně nasekanou petrželku. Zaprášíme moukou a krátce opražíme.

3

Nakonec do pokrmu přilijeme kyselou smetanu a zvolna dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept