Jednoduchý recept

Žemlový křen

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2867

Ingredience

3 polévková lžíce Křen
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,3 l Vývar z hovězích kostí
3 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 595kJ
7% Sacharidy 24 g
4% Tuky 3 g
14% Sodík 280 mg
10% Bílkoviny 6 g

Žemlový křen postup přípravy receptu:

1

Žemle okrájíme a nakrájíme je na plátky. Přelijeme horkým hovězím vývarem a rozvaříme na kaši. Osolíme, opepříme a vmícháme nastrouhaný křen.

2

Pokrm můžeme zahustit žloutkem a smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept