Hofmistrovo máslo - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hofmistrovo máslo
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 2873 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
0,5 ks | Citrony |
120 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř bílý |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 935kJ
0% Sacharidy 2 g
33% Tuky 25 g
3% Sodík 59 mg
1% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 36,0mg |
Draslík | 26,4mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 33,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Pepř bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hofmistrovo máslo postup přípravy receptu:
1 | Čerstvé máslo v misce rozmícháme se solí, pepřem, citronovou šťávou a petrželkou. |
2 | Touto směsí nastříkáme na alobal různé tvary a dáme vychladit. |
3 | Podáváme k masu a k rybám. |