Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 28743
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
3 ks Citrony
4 polévková lžíce Olej rostlinný
25 g Olivy zelené
2 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
4 polévková lžíce Strouhanka
2 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 582kJ
6% Sacharidy 20 g
11% Tuky 8 g
14% Sodík 287 mg
6% Bílkoviny 3 g

Olivovo-rajčatový dip postup přípravy receptu:

1

Rajčata nařízneme a přelijeme horkou vodou. Oloupeme, zbavíme zbytků po stopkách a nakrájíme na kostky. Dužinu jemně umixujeme a do pyré prolisujeme česnek. Přidáme olej, strouhanku a výrazně ochutíme solí a pepřem. Vymačkáme šťávu z citrónů a společně s tymiánem vmícháme. Olivy vypeckujeme a drobně nasekáme. Společně s petrželí vmícháme do dipu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept