Recept

Candát na víně s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 28751
Kategorie: Maso

Ingredience

240 g Candát obecný
20 g Cibule
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 195kJ
3% Sacharidy 10 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 210 mg
21% Bílkoviny 12 g

Candát na víně s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Candáta naporcujeme, cibuli nakrájíme na drobné kostičky, rajčata nakrájíme na plátky.

2

Candáta osolíme, opepříme a orestujeme na polovině rozpáleného oleje. V malé pánvičce na zbylém oleji zpěníme cibuli. Osmaženou vložíme do zapékací misky, na ni položíme porce ryby a plátky rajčat a misku vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C. Po deseti minutách rybu podlijeme vínem a pečeme, až ryba změkne.

3

Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept