Jednoduchý recept

Rybí filé s kečupem pečené v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 28757

Ingredience

240 g Filé rybí
30 g Kečup
15 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 793kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
12% Sodík 233 mg
90% Bílkoviny 51 g

Rybí filé s kečupem pečené v alobalu postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme, potřeme kečupem a dobře zabalíme do alobalu, který jsme potřeli lžičkou oleje. Pečeme v pekáči v troubě předehřáté na 200 °C zhruba dvacet minut.

2

Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept