Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28768

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
250 g Kapr obecný
20 g Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Máslo čerstvé
20 g Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 352kJ
2% Sacharidy 8 g
29% Tuky 22 g
15% Sodík 294 mg
42% Bílkoviny 23 g

Kapr na petrželce postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, osolíme a obalíme v mouce, v níž jsme rozmíchali špetku papriky. Petrželovou nať nasekáme.

2

Porce kapra smažíme na rozpáleném oleji z obou stran, když je maso téměř měkké, přisypeme petrželovou nať, zakapeme citronovou šťávou a přidáme lžičku másla. Rybu ještě obrátíme a poté hned podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept