Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 28770
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Citrony
240 g Kapr obecný
20 g Kečup
40 g Olej rostlinný
8 ks Olivy zelené
2 g Sacharin
2 plátek Salát hlávkový
2 špetka Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
0,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
21% Sodík 426 mg
47% Bílkoviny 26 g

Kapr na řecký způsob postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, osolíme a naporcujeme. Vymačkáme šťávu z půlky citronu, uvařené slepičí bílky jemně nasekáme.

2

Rybu osmažíme na polovině oleje. Druhou polovinu oleje v mezičase smícháme s citronovou šťávou, vínem a kečupem. V malém rendlíku necháme směs přejít varem. Podle potřeby dochutíme umělým sladidlem.

3

Usmaženého kapra přeložíme na nahřáté talíře, přelijeme připravenou omáčkou a posypeme sekanými bílky. Porce zdobíme plátkem salátu a olivou.

4

Jako přílohu volíme šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept