Jednoduchý recept

Kapr dušený v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28774

Ingredience

2 plátek Citrony
240 g Kapr obecný
20 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
0% Sacharidy 0 g
22% Tuky 17 g
15% Sodík 294 mg
38% Bílkoviny 21 g

Kapr dušený v alobalu postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, osolíme a naporcujeme.

2

Naporcovaného kapra položíme na alobal, který jsme potřeli lžičkou oleje, porce zakápneme olejem a dobře do alobalu zabalíme. Poté vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme. Po zhruba půl hodině opatrně vyjmeme rybu v alobalu na mísu, alobal rozbalíme tak, aby nevytekla šťáva, a kapra rozdělíme na talíře. Porce polijeme šťávou z alobalu, ozdobíme plátkem citronu a jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept