Recept

Guláš z kapřích filetů s kuřecí šunkou a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 85 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28778

Ingredience

60 g Cibule
2 kávová lžička Citronová šťáva
30 g Hrášek mražený
240 g Kapr obecný
20 g Kečup
0,5 kostka Masox
5 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
250 ml Voda pitná
20 g Šunka kuřecí Velkopavlovická

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
16% Sodík 314 mg
45% Bílkoviny 25 g

Guláš z kapřích filetů s kuřecí šunkou a hráškem postup přípravy receptu:

1

Šunku a cibuli nakrájíme na kostičky. Kapra očistíme, stáhneme z kůže, vyfiletujeme, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a nakrájíme na větší kousky. Rybu necháme pod fólií v misce zhruba 1 hodinu v chladničce. V 250 ml vody uvaříme 1/2 kostky masoxu.

2

Rybí maso vyndáme, osušíme, poprášíme moukou a na polovině rozpáleného oleje na pánvi osmažíme, poté maso přeložíme na mísu. Na druhé polovině oleje osmažíme cibuli, poté přidáme šunku, na závěr mletou papriku, mražený hrášek, kečup a hovězí vývar. Necháme na mírném plameni dusit asi 15 minut, poté vložíme rybu a ještě asi 10 minut dusíme.

3

Jako přílohu volíme šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept