Recept

Smažené filé naložené v pikantní marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 130 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28782

Ingredience

2 špetka Chilli koření mleté
60 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 plátek Citrony
240 g Filé rybí
20 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 889kJ
1% Sacharidy 4 g
14% Tuky 11 g
12% Sodík 237 mg
91% Bílkoviny 51 g

Smažené filé naložené v pikantní marinádě postup přípravy receptu:

1

Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce.

2

Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept