Smažené filé naložené v pikantní marinádě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 155 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Smažené filé naložené v pikantní marinádě
Celkový čas: | 155 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 130 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 28782 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
2 špetka | Chilli koření mleté |
60 g | Cibule |
1 polévková lžíce | Citronová šťáva |
2 plátek | Citrony |
240 g | Filé rybí |
20 g | Olej rostlinný |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 63,2mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,4mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Chilli koření mleté, Cibule, Citronová šťáva, Citrony, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Smažené filé naložené v pikantní marinádě postup přípravy receptu:
1 | Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce. |
2 | Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší. |