Jednoduchý recept

Jelení řízky se slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28785

Ingredience

400 g Bramborová kaše
20 g Hořčice
600 g Jelení maso
50 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
200 g Slanina vepřová
200 g Sýr Ementál (Primátor)
15 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 835 kcal
Kilojoule 3 492kJ
5% Sacharidy 20 g
77% Tuky 58 g
113% Sodík 2 g
100% Bílkoviny 57 g

Jelení řízky se slaninou postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na 8 tenkých plátků, naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na plátky, petrželku posekáme. Vždy mezi dva plátky kýty vložíme plátek slaniny a plátek sýru, okraje zpevníme párátky a maso lehce potřeme pikantní hořčicí. V pánvi rozpálíme olej a takto připravené řízky zvolna osmažíme z obou stran.

2

Podáváme s bramborovou kaší a pokrm posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept