Jednoduchý recept

Jelení řízky se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28785
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
20 g Hořčice
600 g Jelení maso
50 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
200 g Slanina vepřová
15 g Sůl
200 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 755 kcal
Kilojoule 3 160kJ
5% Sacharidy 20 g
65% Tuky 49 g
113% Sodík 2 g
100% Bílkoviny 56 g

Jelení řízky se slaninou postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na 8 tenkých plátků, naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na plátky, petrželku posekáme. Vždy mezi dva plátky kýty vložíme plátek slaniny a plátek sýru, okraje zpevníme párátky a maso lehce potřeme pikantní hořčicí.

2

V pánvi rozpálíme olej a takto připravené řízky zvolna osmažíme z obou stran.

3

Podáváme s bramborovou kaší a pokrm posypeme posekanou petrželkou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept