Jednoduchý recept

Filety ze slanečků v nálevu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28791
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
200 g Chléb celozrnný žitný
80 g Cibule
50 g Cukr krupice
400 g Filé ze slanečka
50 g Karotka
40 g Křen
500 ml Mléko polotučné
3 g Nové koření mleté
200 ml Ocet vinný
50 ml Voda pitná
3 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 230kJ
16% Sacharidy 57 g
30% Tuky 22 g
61% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Filety ze slanečků v nálevu postup přípravy receptu:

1

Filety vložíme do vlažného mléka a necháme pár hodin ležet, aby se zbavily části soli.

2

Filety omyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. Křen a karotku očistíme a nastrouháme nahrubo.

3

Vodu smícháme s octem, přivedeme k varu, osladíme, přidáme bobkový list a povaříme 2 minuty. Odstavíme a necháme vychladnout.

4

Nudličky masa vložíme do kameninové mísy, přisypeme cibuli, karotku, křen, ochutíme mletým novým kořením, zázvorem, zalijeme octovým nálevem a dáme vychladit.

5

Podáváme s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept