Jednoduchý recept

Sardinky v kořeněném nálevu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 28793
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
15 g Cukr krupice
20 g Hořčice
100 g Kopr čerstvý
50 ml Ocet vinný
100 ml Olej olivový extra panenský
3 g Pepř černý mletý
400 g Sardinka obecná
15 g Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 158kJ
9% Sacharidy 31 g
51% Tuky 38 g
90% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 25 g

Sardinky v kořeněném nálevu postup přípravy receptu:

1

Ze sardinek použijeme jen filety bez kůže. Kopr posekáme nadrobno, do hrníčku nalijeme olej, přidáme lžíci hořčice, sůl, cukr, pepř, dobře promícháme, přilijeme vodu, ocet a rozkvedláme.

2

Do skleněné mísy vkládáme střídavě vrstvy kopru a vrstvy filetů. Vše zalijeme nálevem z hrníčku a dáme vychladit.

3

Podáváme s celozrnným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept