Jednoduchý recept

Sardinky v aspiku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28794
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Citrony
50 g Kopr čerstvý
200 g Rohlíky bílé
400 g Sardinka obecná
15 g Sůl
200 ml Vývar rybí
25 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 336kJ
8% Sacharidy 30 g
18% Tuky 13 g
82% Sodík 2 g
56% Bílkoviny 31 g

Sardinky v aspiku postup přípravy receptu:

1

Sardinky vykucháme, odřízneme hlavy, opatrně vyjmeme páteř a filátka rozložíme na vál. Na každé filátko nasypeme trochu posekaného kopru a zabalíme do závitku. Zpevníme párátky a vyskládáme do pekáčku, podlijeme osoleným rybím vývarem a dáme zapéct. Pečeme 10 minut.

2

Závitky rozdělíme do aspikových formiček, na každé položíme plátek citronu, ve vývaru v pekáčku uvaříme želatinové plátky podle návodu a zalijeme závitky. Necháme vychladnout a podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept