Jednoduchý recept

Roštěná na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 288
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
500 ml Hovězí vývar základní
120 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 201kJ
0% Sacharidy 0 g
57% Tuky 43 g
69% Sodík 1 g
57% Bílkoviny 32 g

Roštěná na roštu postup přípravy receptu:

1

Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.

2

Do tuku od opékání přidáme máslo, necháme rozpustit, zalijeme vývarem, povaříme a přisolíme.

3

Nakonec šťávu procedíme hustým cedníkem a krátce povaříme, až se odděluje na povrchu tuk od šťávy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept