Jednoduchý recept

Tatarský biftek na severský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 28800
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Brambory vařené
40 g Červená řepa sterilovaná
200 g Chléb celozrnný pšeničný Graham
80 g Cibule
600 g Hovězí svíčková
40 g Kapary
5 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 081kJ
12% Sacharidy 42 g
13% Tuky 10 g
81% Sodík 2 g
81% Bílkoviny 46 g

Tatarský biftek na severský způsob postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na silnější plátky, rozebereme na kroužky a vybereme si 4 kroužky přibližně stejně velké. Zbytek cibule nakrájíme nadrobno. Nakládanou červenou řepu pokrájíme na kostičky, stejně tak i vařený brambor. Maso odblaníme a dvakrát umeleme na masovém strojku. Maso osolíme, opepříme a promícháme. Rozdělíme na čtyři díly, každý díl upravíme na střed talířku jako placičku, doprostřed položíme kroužek cibule a do něj opatrně vlijeme žloutek.

2

Placičku masa kolem dokola obložíme cibulí, řepou, bramborem a kapary.

3

Podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept