Sardelové řezy s cibulí a žloutkem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sardelové řezy s cibulí a žloutkem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 28801 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
80 g | Cibule |
8 g | Pepř černý mletý |
160 g | Rohlíky bílé |
200 g | Sardelové řezy |
4 ks | Vaječný žloutek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 412,7mg |
Draslík | 359,1mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,5mg |
Vitamín E | 2,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sardelové řezy, Vaječný žloutek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sardelové řezy s cibulí a žloutkem postup přípravy receptu:
1 | Sardelové řezy nakrájíme na slabší nudličky, cibuli nadrobno. Sardele s cibulí promícháme, rozdělíme na 4 díly a každý díl poklademe doprostřed talířku. Uprostřed směsi utvoříme důlek, do kterého nalijeme syrový žloutek tak, aby držel pohromadě. Každý žloutek posypeme špetkou pepře. |
2 | Podáváme s bílým pečivem. |