Jednoduchý recept

Slaneček s hořčicovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 28806
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

30 g Cibule
10 g Cukr moučkový
200 g Filé ze slanečka
50 g Hořčice
300 ml Mléko odtučněné
200 ml Ocet vinný
40 g Okurky nakládané
50 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
10 g Sůl
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
4% Sacharidy 15 g
30% Tuky 22 g
76% Sodík 2 g
19% Bílkoviny 11 g

Slaneček s hořčicovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ze slanečků použijeme pouze filety, které namočíme na pár hodin do vlažného mléka, čímž se zbavíme části soli. Filety vyjmeme a opláchneme tekoucí vodou.

2

Filety vložíme do mísy, zalijeme octem a vodou a necháme chvíli odležet. Mezitím si připravíme omáčku.

3

V misce rozmícháme pikantní hořčici s olejem, přidáme cukr, sůl, pepř, nadrobno nakrájené kyselé okurky, přilijeme lžíci vody a 2 lžíce octa. Důkladně rozkvedláme, filety scedíme, vložíme do kameninové mísy, zasypeme posekanou petrželkou, kolečky cibule a zalijeme hořčicovou omáčkou. Před podáváním dáme vychladit do lednice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept