Jednoduchý recept

Makrela s kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 28807
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

40 g Cibule
50 g Kapary
200 ml Majonéza
200 g Makrela - filety
20 g Petržel kudrnka
120 g Rohlíky bílé
200 ml Smetana 16% (pochoutková)
10 g Sůl
300 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 997kJ
9% Sacharidy 33 g
40% Tuky 30 g
81% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Makrela s kapary postup přípravy receptu:

1

Z makrely použijeme jen filety, které vložíme do vroucího rybího vývaru a 20 minut povaříme doměkka. Filety zcedíme a necháme vychladnout.

2

Do majonézy přimícháme smetanu, sůl, kapary a posekanou petrželku. Necháme chvilku odležet.

3

Filety z makrely upravíme na talíře, ozdobíme kroužky cibule a zalijeme ochucenou majonézou.

4

Podáváme chlazené s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept