Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 28814
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

120 g Gouda
200 g Krůtí prsa
340 g Kukuřice zlatá v mírně slaném nálevu
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,5 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
50 ml Salsa omáčka verde
1 kávová lžička Směs koření na kuře
1 špetka Sůl
100 g Tortilla chips

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 735kJ
10% Sacharidy 34 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 172 mg
41% Bílkoviny 23 g

Texaské nachos postup přípravy receptu:

1

Maso z krůtích prsíček omyjeme, po osušení pokrájíme na nudličky. Ochutíme směsí koření na drůbež.

2

Připravíme pánev a rozpálíme olej, na kterém připravené maso osmažíme. Osolíme a opepříme.

3

Na plech dáme pečící papír a rozložíme tortilla chipsy. Troubu předehřejeme na 220 °C.

4

Kukuřici necháme v cedníku okapat. Omytou papriku očistíme,nakrájíme na malé kostičky. Spolu s okapanou kukuřicí smícháme, přidáme salsu, promícháme. Krátce prohřejeme, aby se suroviny spojily. Necháme vychladnout.

5

Osmažené maso a vychladlou směs rozdělíme na připravené tortilla chipsy. Na závěr posypeme sýrem.

6

Takto připravené chipsy vložíme do středu trouby a krátce zapečeme po dobu 5-10 minut. Podáváme teplé nebo vlažné.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept