Jednoduchý recept

Tatarská omáčka s petrželkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 28817

Ingredience

0,5 kávová lžička Hořčice francouzská
2 kávová lžička Kapary
125 ml Majonéza
2 kávová lžička Petržel - nať
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 118 kcal
Kilojoule 496kJ
1% Sacharidy 5 g
13% Tuky 10 g
13% Sodík 250 mg
5% Bílkoviny 3 g

Tatarská omáčka s petrželkou postup přípravy receptu:

1

Petrželku a kapary nasekáme, vejce uvaříme natvrdo a také nadrobno nasekáme. Všechny ingredience spolu důkladně promícháme. Můžeme dle chuti rozředit trochou vinného octa nebo citronové šťávy.

2

Podáváme se smaženým či grilovaným masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept