Jednoduchý recept

Krevetový salát s celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28823
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

150 g Celer bulvový
80 g Celer řapíkatý
400 g Krevety tygří - loupané
240 ml Majonéza
3 g Pepř černý mletý
40 g Salát hlávkový
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 241kJ
4% Sacharidy 14 g
29% Tuky 22 g
77% Sodík 2 g
44% Bílkoviny 25 g

Krevetový salát s celerem postup přípravy receptu:

1

Krevety vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Bulvu celeru očistíme, nakrájíme na tenké plátečky, které spaříme horkou vodou. Řapíky celeru posekáme nadrobno.

2

V míse promícháme krevety se zeleninou, přimícháme majonézu, smetanu, ochutíme solí a pepřem.

3

Na dezertní talířky upravíme listy hlávkového salátu, na které poklademe krevetový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept