Jednoduchý recept

Rybí salát s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28824
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Chřest sterilovaný
10 g Cukr moučkový
20 g Hořčice
50 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
400 g Mořská štika - filety
20 ml Ocet vinný
40 ml Olej olivový extra panenský
3 ml Omáčka rybí
3 g Pepř černý mletý
50 g Rajčata
200 g Rohlíky celozrnné
15 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 473kJ
9% Sacharidy 33 g
17% Tuky 13 g
83% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 25 g

Rybí salát s chřestem postup přípravy receptu:

1

Filety z mořské štiky vložíme do osolené vody a vaříme 7 minut, scedíme a nakrájíme na menší kousky. Vychladlé rybí maso vsypeme do mísy, přidáme okapaný nakládaný hrášek a nakládaný chřest. Přisypeme na kostičky nakrájené rajče, zalijeme rybí zálivkou a dáme vychladit.

2

Rybí zálivku si připravíme smícháním oleje, octa, cukru, špetky soli, pepře, hořčice a pár kapek pikantní rybí omáčky. Můžeme trochu naředit vodou.

3

Salát podáváme s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept